COR Gromobran – Najava prezentacije internet igre „BudžetirAJMO“ na sajmu SPREG

gattiMart, 2022.

Jovan Grujić iz Agencije „GATTI“, organizator sajma privrede Zapadne Srbije, najavio 17. SPREG, kao i prateći program sajma, u okviru kojeg će biti prezentovana internet igra „BudžetirAJMO“, centralni deo projekta COR Gromobran (podržan sredstvima Olof Palme Centra i Vlade Švedske).

Zainteresovani mogu pogledati:

1. Na regionalnoj Televiziji Valjevo plus objavljena je u glavnoj dnevnoj informativnoj emisiji “Valjevo danas”, 29/03/2022, reportaža o najavi sajma privrede Zapadne Srbije (SPREG) na kojoj će biti predstavljena i internet igra „BudžetirAJMO“, koja je centralni deo Projekta COR Gromobran.

2. Na regionalnoj Televiziji V5 Valjevo objavljena je, 30/03/2022, reportaža pod nazivom „Sajamski užitak“ sa najavom sajma privrede Zapadne Srbije (SPREG) na kojoj će biti predstavljena i internet igra „BudžetirAJMO“, koja je centralni deo Projekta COR Gromobran.

3. Na veb portalu VAMEDIA Valjevo objavljen je, 30/03/2022, Izveštaj sa pres konferencije o najavi sajma privrede Zapadne Srbije (SPREG) na kojoj će biti predstavljena i internet igra „BudžetirAJMO“, koja je centralni deo Projekta COR Gromobran.

4. U regionalnom nedeljniku valjevskog kraja „NAPRED“ br. 3806 od 31/03/2022, objavljena je reportaža o najavi sajma privrede Zapadne Srbije (SPREG) na kojoj će biti predstavljena i internet igra „BudžetirAJMO“, koja je centralni deo Projekta COR Gromobran.

© Centar za održiv lokalni i regionalni razvoj, 2015. Veb dizajn: Dejan Beljić